Gareth Bales Real Madrid-karriere slutter uden klynk

En verdensrekordoverførselssum, tre Champions League-finalemål og 15 store trofæer senere slutter Gareth Bales Real Madrid-karriere uden klynk. Wales-kaptajnen, 32, missede Reals sidste hjemmekamp i sæsonen - et målløst uafgjort resultat med Real Betis - på Bernabeu fredag ​​aften.

På trods af en ret voldsom tid i Real Madrid de seneste år, med minimal spilletid, ønsker spilleren og hans familie at blive i den spanske hovedstad. Under hans seneste lejeophold hos Tottenham Hotspur forblev hans familie i Madrid.

Den walisiske landsholdsspiller har ikke udelukket at trække sig helt tilbage fra fodbold, men med VM nærmer sig denne vinter, vil Bale gerne være matchfit for at hjælpe sit land. Madridistas har hvisket om, at Bale "løber det tilbage" i anden halvdel af 2021/22-sæsonen, efter at have vist glimt af hans kvalitet i nogle kampe i denne sæson. Og de så alle, hvad han har gjort for Wales i de seneste kampe.

Carlo Ancelotti hyldede waliseren tidligere på ugen og sagde: "Han vil altid være i minderne hos Real Madrids fans. Han har skrevet nogle gode kapitler, det må vi erkende." Bales agent Jonathan Barnett har allerede udtalt, at Wales-anføreren vil beslutte sin klubs fremtid afhængigt af udfaldet af VM-slutspillet i Cardiff den 5. juni. Med VM nærmer sig, vil Bale være desperat efter at få noget momentum og fitness på vej ind i turneringen.

Bale vil gå glip af sit landsholds indledende træningslejr, som starter på mandag i Portugal, da Rob Pages hold forbereder sig på først at møde Polen den 1. juni til et Nations League-gruppeopgør.

Verwante Tags

fodbold trøjer

Reacties

Note: HTML is not translated!