Neymar bliver i Paris Saint-Germain

Neymar har ingen intentioner om at forlade Paris Saint-Germain denne sommer og insisterer på, at han vil forblive i klubben på trods af spekulationer, der tyder på, at Kylian Mbappe havde opmuntret PSG's hierarki til at aflaste brasilianeren. Mbappe blev den bedst betalte fodboldspiller i verden, da han underskrev en ny treårig aftale med den franske hovedstadsklub. Mbappe scorede 39 mål og assisterede 26 mål i alle turneringer, men hans sag er skadet, fordi PSG kun vandt Ligue 1 og styrtede ud af Champions League igen.

Den tidligere Santos-stjerne har også insisteret på, at han er glad for, at Mbappe bliver i den franske hovedstad, mens han opfordrede PSG-trofaste til at være tålmodige med sin eks-Blaugrana-holdkammerat Lionel Messi, efter at han og argentineren modtog en masse kritik fra klubbens fanbase. denne sæson. Fornyelsen af ​​Kylian Mbappe har ikke slukket alle de brande, der raser i Paris Saint-Germain. Om noget er det Neymar, der brænder for dem.

Sportsdirektør Leonardo er allerede blevet afskediget, og den tidligere Monaco-chef Luis Campos forventes at blive udnævnt, og klubben er blevet sat i forbindelse med træk for Aurelien Tchouameni og Christopher Nkunku.

Adspurgt om han bliver i PSG og forsøger at vinde Champions League, sagde Neymar til Canal Football Club: "Det skal være med Paris." Da Neymar spiller med Mbappe for klubben og Vinicius Jr. for landet, kan han tilbyde et unikt perspektiv på situationen.

Talisman fra Selecao sagde om Messi: "Leo har tilbragt mange år i Barcelona, ​​det er svært at tilpasse sig. Det er svært at skifte hold og byer. Messi sluttede sæsonen med 11 mål (seks i Ligue 1 og fem i Champions League). ) og 14 assists. Neymar, langt fra at afhøre Leo, forstår, at systemet hos PSG har svigtet ham.

Verwante Tags

fodbold trøjer

Reacties

Note: HTML is not translated!