PSG gør Mbappe til en af ​​sportens bedst indtjenende stjerner

Kylian Mbappe har skrevet under på en ny kontrakt i Paris Saint-Germain, der vil gøre ham til en af ​​sportens bedst indtjenende stjerner. Mbappe var blevet tippet til at slutte sig til Real Madrid denne sommer, men chokerede LaLiga-mestrene ved at underskrive en kontraktforlængelse indtil 2025 med PSG i sidste uge. Dette er især relevant med den forestående exit af manager, Mauricio Pochettino, og sportsdirektør, Leonardo, med Luís Campos, som havde et godt forhold til Mbappé i Monaco indtil 2016, en af ​​frontløberne til at erstatte brasilianeren.

Efter at Mbappe annoncerede, at han blev på Parc des Princes, truede Spaniens La Liga med at tage de franske mestre i retten for at "forsvare europæisk fodbolds finansielle model".

"Det var i sidste uge, jeg tog beslutningen om at blive," tilføjede han. "Først og fremmest talte jeg med Real Madrids præsident, fordi jeg har stor respekt for ham og klubben. Jeg synes, det var vigtigt at sige det personligt, at jeg ikke ville tage afsted."

Angriberen afviste, at PSG tilbød ham klubbens kaptajn - såvel som input til transferpolitik og andre vigtige beslutninger - for at overtale ham til at blive i Paris. Før han underskrev sin nye aftale, så Mbappé sikker ud til at forlade PSG på en gratis transfer til Real Madrid - hvis trøje han bar som ung.

Siden han var i klubben, har han vundet fire Ligue 1-titler og tre franske pokaler. Faktisk scorede Mbappé på dagen for offentliggørelsen af ​​hans kontraktforlængelse et hattrick i PSGs 5-0-dunk mod Metz.

Verwante Tags

fodbold trøjer

Reacties

Note: HTML is not translated!