Salah ville i det mindste se det sidste år af sin aftale

Harvey Elliott har 'tigget' sin Liverpool-holdkammerat Mo Salah om at forlænge sit ophold i klubben. Følelsen af ​​angst forstærkes, da troen er, at Salahs aftale - eller mangel på samme - spiller en central rolle i fremtiden for hans holdkammerater, Sadio Mané og Roberto Firmino, som alle tre er uden kontrakt i 2023.

Real Madrid og PSG har vist deres interesse for kantspilleren, men med tvivl om Sadio Manes fremtid også, ville det være meget usandsynligt, at vi ser ryggen på dem begge denne sommer. Salah bekræftede i denne uge, at han i det mindste ville se det sidste år af sin aftale, men nægtede at forpligte sin langsigtede fremtid til de røde.

Liverpool-fans har stadig ikke fået de nyheder, de higer efter, når det kommer til kontraktsituationerne for Mohamed Salah, Sadio Mané og Roberto Firmino. Som citeret af Sky Sports sagde egypteren: "Jeg vil ikke tale om kontrakten nu, jeg bliver helt sikkert næste sæson, det er klart." Mane fortalte på den anden side blot til Sky Sports, at han vil træffe en beslutning "efter Champions League"-finalen på lørdag.

Liverpool vil gerne afslutte deres sæson med stil på lørdag, da de tager imod Real Madrid i Champions League-finalen i Paris. Klubben gør alt, hvad de kan for at beholde Mohamed Salah, hvilket er tydeligt at se i de seneste rapporter. Los Blancos har brug for en superstjernesignering for at mildne slaget ved at blive afvist af Kylian Mbappe, som har besluttet at forblive i PSG.

Verwante Tags

fodbold trøjer

Reacties

Note: HTML is not translated!