De Jong fortsætter med at udtrykke sit ønske om at blive i Barcelona

Den spanske avis Marca rapporterer, at Manchester United har givet et første bud på Barcelonas Frenkie de Jong. Selvom Frenkie de Jong fortsætter med at udtrykke sit ønske om at blive i Barcelona, ​​ser det ud til, at et skifte til Manchester United kan ligge i kortene. Opdateringen kommer fra Marca, der mener, at tilbuddet er tæt på, hvad Barcelona ønsker, og at de catalanske giganter "seriøst studerer forslaget." Klubbens præsident Joan Laporta indrømmede for nylig, at De Jong kunne blive solgt for at hjælpe de spanske giganter økonomisk.

De Røde Djævle menes at være ivrige efter at hente De Jong til Old Trafford inden starten af ​​næste sæson, da Erik ten Hag ser ud til at forstærke sine midtbanerækker i løbet af de kommende uger og måneder. Marca-rapport Erik ten Hag forsøger at friste De Jong til United ved at love, at han vil have en nøglerolle, og at han vil bygge holdet op omkring ham. I andre transfernyheder ser United ud til at gå glip af Darwin Nunez, da Liverpool rykker tættere på den uruguayanske angriber.

Midtbanespilleren ville være Manchester Uniteds første signing til sommeren, hvis klubben kan få den over stregen. Mellem Ten Hags ønske om at købe ham og en konkurrence om pladserne i Barcelona, ​​tyder alle tegn på en fremtid langt fra Spanien. Uniteds rapporterede tilbud lyder på 60 millioner euro plus 20 millioner i bonus, hvilket siges at være blevet varmt modtaget af Barcelona.

Marca regner med, at De Jong "bliver mere og mere klar over, at hans fremtid er langt fra Camp Nou" på trods af hans seneste kommentarer, der siger, at Barca er hans "drømmeklub".

Verwante Tags

fodbold trøjer

Reacties

Note: HTML is not translated!