Martial udholdt en katastrofal sæson sidste år

Ifølge reporter James Ducker søger Manchester United at sælge Anthony Martial for at rejse penge til andre aftaler, især prisen på en ny angriber. Martial udholdt en katastrofal sæson sidste år for både Manchester United og lejeklubben Sevilla, hvor han kun scorede to mål, med stigende tvivl om hans fremtid hos De Røde Djævle.

Det er rigtig ærgerligt, at Manchester United har set Anthony Martial gå tilbage i de seneste år. Martial blev underskrevet for et betydeligt gebyr fra Monaco og viste sit talent ved en række lejligheder for United, men har ikke fuldt ud levet op til sit potentiale. Med VM nærmer sig med hastige skridt, vil Martial være desperat efter at komme i gang med en ny klub i et sidste forsøg på at sikre sin plads i det franske hold på vej til Qatar.

United søger at hente en ny skytte til sommer for at lette målbyrden for Cristiano Ronaldo, der slog 24 gange i sidste periode. Martial har stadig yderligere to år tilbage af sin kontrakt i United, med hans skadesforstyrrede tid i Sevilla, hvilket betyder, at enhver bejler vil være svær at finde. Han har brugt de sidste par år ind og ud af det franske hold - og det var kun et spørgsmål om tid, før han faldt i hakkeordenen hos United.

Hvis Martial og Rashford begge bliver, vil United have duoen til at stole på næste valgperiode. Det mangler at se, hvad fremtiden bringer for Martial under den nye United-manager Erik ten Hag. Han er klar til at melde tilbage til Carrington til starten af ​​præ-sæson træning senere på måneden.

Verwante Tags

fodbold trøjer

Reacties

Note: HTML is not translated!