Mbappé ville ikke have været imod en Neymar-afgang denne sommer

Neymar har været den centrale figur i psg trøjer i store dele af sine fem år i Frankrig, og efter at have kørt gennem de sidste 18 måneder har hans lynstart på sæsonen forynget hans position i truppen. Ifølge en rapport var der et skænderi i PSGs omklædningsrum efter fuld tid, hvor de to straffesparkstagere næsten kom til at støde. Neymar og Mbappé indrømmede i slutningen af ​​mødet, at hændelsen var forbi, og omklædningsrummet forventede, at de viste solidaritet. Det franske sportsdagblad L'Equipe hævder, at parret vil have en diskussion 'meget snart' for at gøre det muligt for spillerne at komme videre fra den seneste saga i deres forfaldne forhold.

De kalder på ro og beder spillerne om at arbejde sammen til gavn for holdet. Neymar og Mbappé blev hurtige venner, da de kom til PSG i 2017, men deres forhold er gået i stykker i løbet af de sidste seks måneder. Mbappé siges også at have mere magt i klubben, hvilket gør ham til klubbens teltspiller på trods af Neymars og Lionel Messis fortsatte tilstedeværelse.

Mbappé ville ikke have været imod en Neymar-afgang denne sommer, og hans hold siges endda at presse på for det i kølvandet på hans kontraktforlængelse over, hvad franskmanden så som sin holdkammerats disciplinære problemer. PSG understregede også efter sigende Mbappes betydning for fransk fodbold generelt, herunder hans markedsføringsværdi for at øge profilen af ​​Ligue 1 rundt om i verden og hjælpe en fransk klub med at blive mestre i Europa. Hvis Mbappe, Neymar og Messi kan arbejde sammen i billige fodbold trøjer, har PSG naturligvis en strålende frontlinje. Men måske er dette et stort hvis.

Verwante Tags

billige fodbold trøjer psg trøjer

Reacties

Note: HTML is not translated!