Akanji er perfekt til hvad Manchester City har brug for

Pep Guardiola har sagt, at Manchester City blev tvunget ind på transfermarkedet for at hente Manuel Akanji på grund af frygt for Aymeric Laportes fitness. City underskrev den 27-årige fra Borussia Dortmund på en femårig kontrakt for et gebyr på omkring 15 millioner pund ($17,32 millioner), hvilket gør ham til deres femte underskrift af transfervinduet, der lukkede torsdag. Den 27-årige vil give værdifuld dækning for Aymeric Laporte og Nathan Ake, hvis nylige skader fremhævede behovet for centrale defensive forstærkninger. Beslutningen om at signere spilleren blev truffet en uge før deadline udløb. Manuel Akanji var ikke en spiller, der var på Manchester Citys liste fra begyndelsen, men gav mening på det tidspunkt under hensyntagen til omstændighederne. Lad os forvente hans præstation i manchester city trøjer.

"Vi havde muligheden for at bringe en spiller med et år tilbage af hans kontrakt, kæmpe erfaring," sagde Guardiola på Akanji. "Perfekt til det, vi har brug for, hurtigt, godt i opbygningen. Vi mærkede det, da vi spillede mod Dortmund.

City har stolet på John Stones og Ruben Dias i de sidste to kampe mod Crystal Palace og Nottingham Forest, og de vil sandsynligvis blive parret sammen igen i billige fodbold trøjer til turen til Aston Villa på lørdag. Guardiola sagde, at han ikke vil tvinge Laporte i aktion før næste landskampspause senere på måneden.

Verwante Tags

billige fodbold trøjer manchester city trøjer

Reacties

Note: HTML is not translated!