Griezmanns karriere er kommet ind i uroligt vand

Antoine Griezmann kunne forlade Atletico Madrid halvvejs i sæsonen. Arsenal tænker angiveligt på at gå efter franskmanden i januar. Griezmanns karriere er kommet ind i uroligt vand, lige siden han skiftede til Barcelona fra Atletico Madrid. Efter at have udholdt et formtab efter at have skrevet under for de catalanske giganter, er der blevet stillet spørgsmål om overførslen var pengene værd. Barcelona er heller ikke vilde med at tage Griezmann tilbage, og hans årsløn på over 20 mio. EUR ville skabe yderligere problemer for en klub, der allerede kæmper for at overholde LaLigas trupudgiftsgrænser.

Gruppen i Premier League, der fører klassementet efter fire dages ligueras, har tænkt sig at give et tilbud fra den franske angriber i løbet af vinterens signeringsvindue. Arteta mener, at den tidligere Real Sociedad-mand kunne gøre dem endnu bedre i et angreb, som er blevet forstærket markant af Gabriel Jesus' skifte til Arsenal. Holdet i arsenal trøjer trænger til lidt forandring.

Der kan stadig være tid i vinduet til at finansiere en løsning, selvom det ser sandsynligt ud, at Griezmann forbliver i Atletico i en overskuelig fremtid. Til et par dage, så det lukker sommerens marked, synes fremtiden for Griezmanns billige fodbold trøjer ikke for klar.

Verwante Tags

billige fodbold trøjer arsenal trøjer

Reacties

Note: HTML is not translated!