Liverpool kan hente nogen inden deadline

Liverpool er blevet opfordret til at hente en ny midtbanespiller inden transfervinduet lukker efter deres sejrsfri start på Premier League-sæsonen. Det er ikke Liverpools stil at gå i panik, men de kan godt blive tvunget til at komme ind på transfermarkedet og hente nogen inden deadline. Hvem vil bære liverpool trøjer for at vise?

Liverpool er blevet opfordret til at lave et køb på 25 millioner pund for Leicester Citys midtbanespiller Youri Tielemans. Den 25-årige har mindre end et år tilbage af sin kontrakt og har været stærkt forbundet med Arsenal i de seneste uger, hvor Foxes forventes at sælge.

I en tale til BBC Sport udnævnte den tidligere engelske landsholdsspiller Leicester Citys Youri Tielemans som en levedygtig mulighed denne sommer, med mange rapporter, der tyder på, at rævene kunne sælge for mindre end 25 millioner pund. Liverpool har altid skudt Tielemans links ned, så hvis de tilbød billige fodbold trøjer til ham, ville det være mere en u-vending end en strategi, og meget ville afhænge af prisen.

"Der er blevet gjort meget ud af, at Liverpool har brug for forstærkning på midtbanen, jeg er enig. Jeg tror, ​​at ejerne på et tidspunkt bliver nødt til at stikke hænderne i lommen og give Jurgen Klopp en ekstra spiller. Hvem det end måtte være," sagde Warnock til BBC Sport. Liverpool burde være interesseret i den pris, selvom der er spørgsmålstegn ved hans evne til at tilpasse sig kravene til en Klopp-midtbanerolle.

Verwante Tags

billige fodbold trøjer liverpool trøjer

Reacties

Note: HTML is not translated!