Liverpool og Man United skal møde hinanden i den tredje ligakamp

Søndag led Man United et 2-1-nederlag til Brighton i Premier League-opgøret på Old Trafford. En opgør i første halvleg fra Pascal Gross sikrede sejren til gæsterne på trods af et selvmål fra Alexis MacAllister. Gary Neville siger, at han "allerede tænker" på Manchester United, der skal møde Liverpool efter deres seneste nederlag. Neville sagde:" Man City, jeg tror ikke, der er nogen tvivl om, at de vil være i top to. Liverpool... Jeg har bare altid et lille håb, måske mere end en tanke, at de måske bare falder lidt. !"

Den tidligere engelske højreback har fortalt Sky Sports, at han håber mere end forventet, at Jurgen Klopps hold falder bagud Pep Guardiolas til næste sommer. Fans i liverpool trøjer venter på de gode nyheder. Det er også værd at bemærke, at City har mistet nogle vigtige bidragsydere til deres succes i Raheem Sterling, Gabriel Jesus og den altid pålidelige Oleksandr Zinchenko.

Liverpool og Man United skal møde hinanden i sæsonens tredje ligakamp. De røde rejser til Old Trafford den 22. august mandag aften. "Jeg frygter allerede toget ned til Brentford næste lørdag, og jeg tænker allerede på, at Liverpool kommer til Old Trafford to uger på mandag," sagde Neville til Sky Sports. Kort efter var der et sigende øjeblik, da Jones spurgte studiepublikummet, hvem de troede ville vinde. De fleste i billige fodbold trøjer rakte hænderne op for City.

Verwante Tags

billige fodbold trøjer liverpool trøjer

Reacties

Note: HTML is not translated!