Liverpool var villiga att sälja Oxlade-Chamberlain

Liverpool ska enligt uppgift överväga ett förslag som skulle innebära att Alex Oxlade-Chamberlain flyttar till Aston Villa i utbyte mot Douglas Luiz. Arsenal lade tre bud för att värva Luiz på Deadline Day, varav det sista var värt 25 miljoner pund, men Villa avslog dem och nekade honom flytten. Kommer liverpool trøjer att fungera?

Med tanke på att Oxlade-Chamberlains kontrakt löper ut i slutet av säsongen, kan rapporten tro att en flytt i januari är möjlig. Luiz kontrakt på Villa Park går också ut till sommaren. Ett problem med denna möjliga flytt är att vår nr 15 är inne på det sista året av sitt kontrakt och för närvarande är skadad, med ett allvarligt problem med hälsenan.

Liverpool har fått en dålig start på säsongen, men inte så illa att de inte kan börja vända saker och ting med en förbättrad form snart.

Liverpool var enligt uppgift villiga att sälja Oxlade-Chamberlain för bara 10 miljoner pund under sommarens transferfönster men fick inga erbjudanden. Den tidigare Southampton-stjärnan Oxlade-Chamberlain har också tagit av sig billige fodbold trøjer och missat ytterligare 83 matcher för de röda på grund av skada eller sjukdom, och han förväntas inte komma tillbaka från sitt problem med hälsenan förrän efter landskampsuppehållet. Den före detta Arsenal-mannen är fri att flytta vart han än vill i sommar, så han kanske inte är intresserad av att vara en del av en affär med Aston Villa.

Verwante Tags

billige fodbold trøjer liverpool trøjer

Reacties

Note: HTML is not translated!