Núñez er fremragende i luften

Liverpool har muligvis købt Darwin Núñez for nylig, men Julian Ward bør stadig sigte efter en transfer til en angriber, der bliver udråbt som den næste Erling Haaland. Darwin Núñez scorede på internationalt hold og mindede Liverpool om en fordel, han har givet dem. Det er en afdeling, hvor han i hvert fald konkurrerer med Erling Haaland. Haaland har annonceret sig selv som et af de mest spændende talenter i sin generation med sin fremgang i de seneste år. Hans form hos RB Salzburg fik ham først at bryde ind på scenen, før han flyttede til Borussia Dortmund.

De røde besluttede oprindeligt ikke at købe en midtbanespiller forud for sæsonen 2022-23 for at hente Bellingham fra Borussia Dortmund næste år. De prøvede lykken for at hente midtbanespilleren i sommer, men Bundesliga-klubben nægtede at handle efter netop at have mistet Haaland til Manchester City.

Núñez er fremragende i luften, måske endda mere end Haaland. Fans i billige fodbold trøjer var glade for at have ham. Mens Manchester City-angriberen er brutalt stærk, er Liverpools nye mand mere spændstig og udgør en mere åbenlys lufttilstedeværelse.

Verwante Tags

billige fodbold trøjer

Reacties

Note: HTML is not translated!