Pogba faldt i unåde på Old Trafford

Real Madrid har ikke opgivet den potentielle signing af Manchester Uniteds midtbanespiller Paul Pogba denne sommer, afslører Sport. Pogba har været forbundet med et skifte til Santiago Bernabeu i en årrække. Vil han vælge den hvide real madrid trøjer i denne sæson?

Juventus' kontrakttilbud til Paul Pogba inkluderer løn, der er væsentligt mindre end hvad han i øjeblikket tjener i Manchester United. PSG og Real Madrid forbliver også i kapløbet om at hente ham på en gratis transfer.

Pogba faldt i unåde på Old Trafford denne periode på grund af skader og uoverensstemmelser. Han spillede kun 20 Premier League-kampe i billige fodbold trøjer og har ikke spillet siden den 19. april, hvor franskmanden pådrog sig en lægskade. Den tidligere Manchester United-midtbanespiller Luke Chadwick har indrømmet, at han ville være bekymret, hvis Paul Pogba valgte at slutte sig til ærkerivalerne Manchester City, selvom han ikke tror på, at franskmanden ville passe til Pep Guardiolas spillestil.

Pogba er 29 og tror på, at den næste aftale, han underskriver, bliver den vigtigste i hans karriere. Kilder har fortalt ESPN, at den franske landsholdsspiller ville foretrække at flytte til udlandet i stedet for at blive i Premier League med Manchester City, som for nylig blev forbundet. Han er nu indstillet på at forlade den røde billige fodbold trøjer for absolut ingenting, og hans kontrakt udløber i slutningen af ​​denne sæson.

På trods af Pogbas kampe i United, er det sjældent, at en spiller af hans størrelse er tilgængelig gratis.

Verwante Tags

billige fodbold trøjer real madrid trøjer

Reacties

Note: HTML is not translated!