Pogba har uploadet et kryptisk opslag på Instagram

Manchester Uniteds midtbanespiller Paul Pogba har uploadet et kryptisk opslag på Instagram, midt påstande om, at han er indstillet på at slutte sig til en ny klub på en gratis transfer, når den nuværende kontrakt udløber i slutningen af ​​sæsonen. Den 29-årige skal tage billige fodbold trøjer af, når hans kontrakt udløber i næste måned, og han kan ikke officielt tale med nogen engelsk klub indtil da, hvilket gør det mere sandsynligt, at han flytter til udlandet.

Ikke mange Manchester United-fans vil være kede af at sige farvel til Paul Pogba, når han forlader som en fri agent til sommer. Hans tid på Old Trafford har været blandet med glimt af hans glans overskygget af hans inkonsekvens og manglen på succes på banen.

Men Pogba har ikke været i stand til at inspirere United til tidligere herligheder. 2017 League Cup og Europa League er de eneste trofæer i hans seks sæsoner. Fans i manchester united trøjer har ikke haft nogen grund til at være tilfredse med vores midtbane i årevis, så måske er det tid til at flytte ham videre og starte på en frisk med en som Frenkie de Jong.

Det har i nogen tid stået klart, at Pogba foretrækker at spille sin fodbold et andet sted, og oven i købet skubbede han for nylig for ørerne i en usmagelig gestus mod Stretford End efter en ligasejr over Norwich City. Den franske landsholdsspiller ville være åben for en tilbagevenden til Torino, hvor han spillede mellem 2012 og 2016 og ville genforenes med sin tidligere chef Max Allegri. Men at forlade United, da Kante kommer ind, ville være et bittersødt øjeblik for alle involverede.

Verwante Tags

billige fodbold trøjer manchester united trøjer

Reacties

Note: HTML is not translated!