Conte har et år tilbage af sin Spurs-kontrakt

Mauricio Pochettino er indstillet til at blive fjernet som Paris Saint-Germain-træner, med Zinedine Zidane og Antonio Conte som de førende kandidater til at erstatte ham. Tid til at sige farvel til psg trøjer. Ifølge franske Le Parisien vil PSG-bestyrelsen have Pochettino ude, efter at han ikke formåede at indfri klubbens Champions League-ambitioner efter et sidste 16-eksit til Real Madrid.

PSG-frontmændene Kylian Mbappe, Lionel Messi og Neymar er alle blevet kritiseret for deres dårlige arbejdsmoral til tider i denne sæson, noget Conte kan finde for frustrerende, hvis han skulle styre den talentfulde trio. Mens Kylian Mbappe meget vel stadig kan skrive under på en ny kontrakt med billige fodbold trøjer, er det sydamerikanerne, der helt sikkert vil forblive under Conte, hvis han skulle tage jobbet.

Men The Telegraph rapporterer, at der ikke har været nogen kommunikation mellem den italienske træner og PSG endnu, med hans fokus stadig fast på at afslutte Tottenhams kampagne på en positiv tone. Conte har et år tilbage af sin Spurs-kontrakt, og en tidlig exit ville være en skuffelse for klubben og fans i psg trøjer. Det ser ud til, at Spurs bliver nødt til at kvalificere sig til Champions League, hvis de vil beholde Conte, og noget mindre vil få den 52-årige til at forlade.

Conte menes at være opsat på at vente til slutningen af ​​sæsonen med at bestemme sin fremtid og vil føre samtaler med Spurs-hierarkiet for at afklare sin position i N17. For Conte vil meget afhænge af situationen omkring ham, og hvad han mener, klubben er i stand til at gøre næste sæson, og han har tidligere indikeret, at han ikke vil tøve med at gå væk, hvis han ikke bliver bakket op. Det er blevet bemærket, at Conte har søgt forsikringer om, at han og hans rekruttering vil blive støttet, da de ser ud til at lukke hullet til Premier Leagues top fire.

Verwante Tags

billige fodbold trøjer psg trøjer

Reacties

Note: HTML is not translated!