Mbappe er nu den bedst betalte spiller i verden

Real Madrids præsident Florentino Perez har sagt, at Kylian Mbappe "må have ændret sin drøm", da han besluttede at forblive i Paris Saint-Germain - og har sagt, at vinderen af ​​VM er "ikke længere den Mbappe, jeg ville have med til Madrid". Der er sket flere ting siden sidste sommer, hvor den franske stjerne så ud til at flytte til den spanske hovedstad, blot for at gå tilbage på sit ord og erklære sin kærlighed til Paris Saint-Germain. Den 23-årige aftalte en forlængelse frem til 2025, hvilket indebar en større indflydelse på, hvordan klubben drives.

"De tilbød ham praktisk talt chancen for at være leder, ikke kun for et fodboldhold, men ledelsen," fortalte Perez onsdag til det spanske tv-program El Chiringuito. Ikke nok med det, Frankrigs præsident Emmanuel Macron holdt også en samtale med den 23-årige om at blive i sit hjemland og så hans ønske om at se en fransk stjerne forblive i landet blive til virkelighed.

La Liga har efterfølgende optrappet deres klager mod både PSG og Manchester City ved at indgive en klage til UEFA om et potentielt brud på Financial Fair Play-reglerne.

Mbappe tilføjede sin "superstjerne"-status ved at nægte at deltage i adskillige salgsfremmende begivenheder for det franske fodboldforbund (FFF), fordi han ifølge RMC ikke ønskede, at hans navn og image skulle optræde sammen med sponsorer, han ikke er tilknyttet. Han er nu den bedst betalte spiller i verden med svimlende £1,6 millioner om ugen, eller omkring £80 millioner om året.

Verwante Tags

fodbold trøjer

Reacties

Note: HTML is not translated!