Mbappés ry er vokset i og uden for PSG

Skønt med en karismatisk hovedperson, politikere, to af verdens største fodboldklubber og hundredvis af millioner af dollars på spil, holdt Kylian Mbappé-sagaen fodboldverdenen grebet, mens han svingede mellem at skrive under for Real Madrid og blive i Paris-Saint-Germain . Mbappe, der var blevet sat i forbindelse med et skifte til Real Madrid, afviste et tilbud om at slutte sig til de spanske mestre på en gratis transfer og forlængede sin kontrakt hos PSG til 2025.

Beslutningen har gjort de spanske giganter vrede og sendt chokbølger gennem europæisk fodbold, med konsekvenserne endnu ikke blevet helt klarlagt. Tebas sagde, at LaLiga vil indgive klager mod PSG til UEFA, franske skattemyndigheder og EU. Fodboldfans havde længe ventet parret mellem Karim Benzema og Mbappe i den angribende tredjedel for Real Madrid, men det vil ikke længere være tilfældet.

Efter at have håndteret den ubarmhjertige dækning af sin fremtid med balance og humor, mens hans præstationer kun er blevet bedre, er Mbappés omdømme vokset i og uden for PSG. Vægmalerier dedikeret til ham er spredt rundt i hans tidligere kvarter, hvor han er blevet en helt for unge fodboldspillere der.

Mbappe er nu solidt etableret som stjernen i showet hos PSG. Han er angiveligt den højest betalte spiller i fodbold i verden og vil tjene £42,5 millioner (€50 millioner) om året, ud over hans bonus på £153 millioner (€180 millioner) for at blive på Parc des Princes.

Det er bestemt et chok, at Mbappe ikke vil være i Real Madrid i næste sæson, men det vil ikke ændre Real Madrids tankegang, da de ser ud til at forsvare deres Champions League-titel.

Verwante Tags

fodbold trøjer

Reacties

Note: HTML is not translated!