Neymars rekord blegner i betydning

Usikkerheden om Neymars fremtid i Paris Saint-Germain er vokset i de seneste uger, med rapporter, der hævder, at de franske giganter er villige til at sælge ham i dette transfervindue. Finansielle realiteter og skiftende fodboldfilosofier har konspireret for at gøre køb af den 30-årige til noget, der giver ringe eller ingen mening for enhver klub, der har råd til ham.

Der har været højdepunkter såsom den brasilianske landsholdsspillers strålende form, da de franske giganter nåede UEFA Champions League-finalen i 2020, men disse toppe har været få og langt imellem. Han imponerede ikke skarer i psg trøjer dybt.

Paris Saint-Germains superstjerne anses af nogle for at have mistet sin gnist, siden han blev flyttet inde fra flankerne fra den brede rolle, han spillede, da han spillede sammen med Luis Suarez og Lionel Messi i Barcelona, ​​og transfersnakken er nu genopstået som et resultat.

Neymar siges at være blevet frustreret og skuffet over PSG-præsident Nasser Al-Khelaifis modvilje mod at bekræfte sin fremtid i psg trøjer og kunne nu blive fristet til at presse på for en exit. Neymar har set tale om et muligt skifte til Premier League genopstå, og superstjernen fra Paris Saint-Germain er blevet informeret af brasilianske kollega Joelinton om, at " billige fodbold trøjer nr. 10 er der og venter på ham" i Newcastle.

Neymar er dukket op som et potentielt sommermål for Chelsea. "Han [Neymar] er nødt til at tage til Chelsea," sagde Silva, der spillede med Neymar i PSG under den nuværende Chelsea-manager Thomas Tuchel, til journalister, mens han var på ferie i Recife, Brasilien. "Hvis det sker, ville det være det bedst mulige."

Neymars ulykke er, at hans rekord blegner i betydning sammenlignet med Messi og Cristiano Ronaldos, de to moderne stormænd, der altid har overskygget ham, så han får måske ikke den anerkendelse, som hans talenter fortjener. Mbappes fuldstændige dominans og evne til på egen hånd at løfte PSG i spil marginaliserede Neymar yderligere.

Privat siges Neymar at have udtrykt bekymring over den manglende kærlighed, han føler fra de ansvarlige på Parc des Princes, og han ville være åben for at flytte andre steder, hvis det rigtige tilbud kom.

Verwante Tags

billige fodbold trøjer psg trøjer

Reacties

Note: HTML is not translated!