Zinedine Zidane havde været tæt knyttet til PSG

Mauricio Pochettinos embedsperiode som Paris Saint-Germain-cheftræner er slut, få uger efter at have løftet Ligue 1-titlen med klubben. Den 50-årige argentiner vandt den franske toptitel med Parisiens, men det var ikke nok for ham til at blive som boss. Men klubbens pinlige Champions League-exit til Real Madrid i ottendedelsfinalen var en faktor i Pochettinos gensidige beslutning om at forlade den franske hovedstad denne sommer.

For at få succes i Paris skal du være en meget god manager, hvilket bestemt gælder for Pochettino, men du skal også være en dygtig kommunikator, hvilket ikke er hans stærke side. Uoverensstemmelse mellem spillere og ledelse var også kernen i Pochettinos kampe. ESPNFC-rapporten indikerede, at Pochettino to gange i løbet af sæsonen ønskede at disciplinere en spiller for at bryde holdreglerne, men blev tilsidesat af dem på højere positioner.

Som tingene ser ud, er det ikke officielt slut endnu, men skriften er på væggen for Pochettino, da de to parter fortsætter med at forhandle en fratrædelsespakke. AS hævder nu, at Pochs exit-forhandlinger med PSG er ved at blive sure på grund af en strid om hans afgangsgebyr.

Pochettino havde haft ansvaret i 18 måneder, men klubben ser ikke tættere på at sikre deres europæiske hellige gral, og hans eget lederomdømme, smedet i Tottenham, har fået et hit i Paris.

Lige nu er der to kandidater: Zinedine Zidane og Christophe Galtier. Zinedine Zidane havde også været tæt knyttet til klubben, selvom PSG tog afstand fra rapporter om, at de havde været i samtaler med den franske legende.


Reacties

Note: HTML is not translated!