Raphaël Varane har pådraget sig en lårmuskelskade

Canal+-journalisten Damien Dubras rapporterer her til eftermiddag, at Raphaël Varane har pådraget sig en lårmuskelskade – nærmere bestemt biceps femoris – hvilket ikke er så slemt som først frygtet. Og selvom den tidligere Real Madrid-centerhalvleg var i stand til at gå fra banen efter at have afvist tilbuddet om en båre, var 2018-VM-vinderen synligt fortvivlet, da han haltede rundt i omkredsen, før han talte med manager Erik ten Hag på sidelinjen. Måske kan han ikke have VM landsholdstrøjer 2022på i år.

Ifølge L'Équipe kan den defensive trio for Les Bleus i VM omfatte Benoît Badiashile, Lucas Hernandez og Presnel Kimpembe, hvis vicekaptajn Varane misser flyet til Qatar. Efter at have kæmpet for konditionen i sin første sæson på Old Trafford, har den tidligere Real Madrid-centerforsvarer optrådt i næsten én Premier League-kamp indtil videre i denne sæson. Håber han kan tage Frankrig VM trøje 2022 denne gang.

Varanes lårproblem ville føje til mængden af ​​fravær, Deschamps bliver nødt til at kæmpe med, da N'Golo Kanté og Mike Maignan også er udelukket, og Paul Pogba er mere og mere i tvivl om at komme til Qatar. Ten Hag var forsigtig med at give en tidsskala på sin pressekonference efter kampen og fortalte journalister: "Det er svært at sige, hvordan det er nu, fordi det er så kort tid efter kampen. Vi er nødt til at vente 24 timer, og så ved vi, hvad det er."

Verwante Tags

VM landsholdstrøjer 2022 Frankrig VM trøje 2022

Reacties

Note: HTML is not translated!