Ronaldo er blevet utilfreds med Uniteds sjetteplads

Cristiano Ronaldo kan blive tvunget til at trække sig tilbage i sit forsøg på at forlade Manchester United denne sommer. Hugo Ekitikes ankomst til Paris Saint-Germain betyder, at de ikke vil købe Ronaldo til sommer. Rapporten fastslår, at den 37-årige Ronaldo er blevet utilfreds med Uniteds sjetteplads, hvor Ronaldo er desperat efter at fortsætte sin næsten to årtier med at spille i Champions League. Fans i manchester united trøjer forstår hans humør.

Paris Saint-Germain (PSG) har angiveligt afvist chancen for at hente Ronaldo denne sommer, mens Bayern München også har afvist enhver interesse i ham. Chelsea har angiveligt også stoppet deres interesse for den 37-årige forward. Kilder tilføjede, at PSG ikke føler, at Ronaldo er den rigtige signing i øjeblikket, og at klubben ikke har plads nok i deres lønregning til at betale ham.

Med ikke mange andre klubber, der har råd til Ronaldos økonomiske pakke, bliver muligheden for, at han er spiller i manchester united trøjer i yderligere 12 måneder, stadig mere sandsynlig. Med sine muligheder ved at tørre ud, kan Ronaldo blive tvunget til at udsætte sit nu kærlighedsløse ægteskab med United, indtil hans kontrakt udløber i juni 2023. "Vi planlægger Cristiano Ronaldo for sæsonen, og det er det," sagde Ten Hag. "Jeg ser frem til at arbejde sammen med ham. Jeg har læst [at han ønsker at forlade], men hvad jeg siger er, at Cristiano ikke er til salg, han er i vores planer, og vi vil have succes sammen." Ronaldo bar billige fodbold trøjer og scorede 24 mål for klubben i sidste sæson, da de sluttede på sjettepladsen i Premier League.

Verwante Tags

billige fodbold trøjer manchester united trøjer

Reacties

Note: HTML is not translated!