Ronaldo har ikke tænkt sig at gå nogen steder

Cristiano Ronaldo er blevet nomineret til prisen som månedens spiller i Premier League for april sammen med en række andre spillere. Manchester Uniteds kantspiller Anthony Elanga har afsløret, at han har modtaget råd fra stjerner som Cristiano Ronaldo og Zlatan Ibrahimovic i sin gennembrudssæson på Old Trafford.

Ronaldos Old Trafford-hjemkomst var drømmen for en god del af fans i manchester united trøje, mens andre var kritiske over, hvordan han ville passe ind i holdets angreb. Han er fortsat med at finde bagsiden af ​​nettet, men Manchester-tøjet vil gå glip af Champions League-fodbold næste periode, hvilket sår spillerens fremtid i tvivl. Real Madrid er dukket op som potentielle bejlere til den portugisiske landsholdsspiller. Og i modsætning til i 2009 skal de ikke betale et verdensrekordgebyr for at tilbyde ham fodboldtrøjer.

United ville fortsætte med at vinde Premier League, hvilket fører Liverpool til titlen. Men de gik glip af Champions League og tabte 2-0 til Barcelona i finalen i Rom.

Ronaldos indflydelse er aldrig aftaget, og skulle United slutte året af med nogen form for europæisk fodbold, har de deres nummer syv at takke for at holde hovedet oven vandet. Og selvom Ronaldo har været fåmælt på en tilbagevenden til Madrid, har han ikke været i fortiden. Ronaldo har ikke tænkt sig at tage nogen steder hen og tage en ny fodboldtrøjer. Efter sin sidste hjemmekamp i sæsonen så Ronaldo følelsesladet ud på Old Trafford. Men dette var ikke et farvel. Folk tæt på Cristiano Ronaldo tror på, at angriberen bliver i den Manchester-baserede klub og begynder at forberede sig til en ny sæson under Erik ten Hag.

Verwante Tags

billige fodbold trøjer manchester united trøjer

Reacties

Note: HTML is not translated!