Salah kom med varerne foran Kop

Der var ingen baneinvasion efter slutfløjtet på Anfield. I stedet kom tilstrømningen i form af sølvtøj som bevis på en bemærkelsesværdig – og igangværende – kampagne fra Liverpool. Jurgen Klopp har udnævnt Premier League-topscorer Mo Salah og nøglecentret Virgil Van Dijk på bænken til Liverpools sidste Premier League-kamp i sæsonen mod Wolves. På udkig efter et afgørende sejrsmål blev Salah tilkaldt af Jurgen Klopp og kom med varerne foran Kop med kun seks minutter tilbage.

Men hjerteskærende billeder fra Anfield i søndags illustrerer, at selvom den 29-årige måske kan lide at score mål, er det ikke noget for ham i forhold til holdhæder. Den 29-årige har 23 mål og 14 assists i 35 Premier League-kampe i denne sæson. Dette var den tredje gyldne støvle for egypteren, efter at have vundet den højeste målscorer-pris først for sæsonen 2017-18 og igen i den efterfølgende sæson.

Salah, der var haltet ud af FA Cup-finalen og var fraværende i Southampton i midtugen, dukkede op fra bænken for sent på nettet og sluttede med Son Heung-Min for den målscorende udmærkelse, hvor Tottenham Hotspur-manden havde scoret to gange i nedrykning af Norwich City. på den sidste dag. Jurgen Klopp sagde på sin sides indsats: "Disse drenge spillede en sindssyg sæson. Modstanden scorede et tidligt mål, og vi var nødt til at gå imod dem, det afspejler vores sæson. Hvis du kun vinder de kampe, du flyver i, er det farvel efter 30 kampe."

Verwante Tags

fodbold trøjer

Reacties

Note: HTML is not translated!